Varrak: oleme meeskonna hästi käima saanud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond pidi täna Ühisliigas vastu võtma kaotuse, kui lisaaja järel jäädi 84:89 alla liigas teist kohta hoidvale Kaasani Unicsile.

«Meil oli normaalaja lõpus kaks korda võimalik mäng enda kasuks pöörata,» kahetses Varrak, et seisul 75:75 ei suudetud korvini jõuda. «Lisaajaks oli (Gregor) Arbet juba nii küpse, et pidin ta (Keith) Langfordi pealt ära võtma. Lisaajal viskaski Langford veel üheksa punkti.»

Varraku sõnul panid vastased kalevlased sisuliselt sundseisu, kuna nad mängitasid küllaltki pikka tagaliini ja seetõttu jäid tavapärasest napimaks ka Morris Curry ja Rain Veidemani mänguminutid. «Lõpus olime seetõttu juba ise küpsed,» tõdes Varrak.

Südi esituse järel märkis Varrak, et viimasel ajal on saadud enda mängumootor üsna korralikult käima. «Kahe kuu pärast ei mäleta keegi enam neid mänge, mäletatakse vaid võite. Treeneritena tunneme aga head meelt, et meeskond on hästi käima saanud. Kui oleksime terve hooaja mänginud sama hästi nagu viimase kuu aja jooksul, siis oleksime eurosarjas alagrupist edasi saanud ja Ühisliigas oleks ka koos kümme või enam võitu,» sõnas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles