Keset võidusõitu infarkti saanud noor profirattur suri haiglas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daan Myngheer.
Daan Myngheer. Foto: Roubaix Lille Metropole Team Cycliste / Facebook

Rattamaailma tabas lühikese vahega teine valus kaotus, kui haiglas suri Daan Myngheer, kes sai nädalavahetusel Korsikal alanud mitmepäevasõidu Critérium International avaetapil infarkti.

22-aastane belglane kaotas terviserikke tõttu peagrupiga kontakti 25 kilomeetrit enne etapi lõppu. Arstid jõudsid teda kohe abistama, kuid teda Ajacciosse viinud kiirabiautos tabas belglast infarkt. Myngheer viidi haiglas kunstlikku koomasse, kust ta välja ei tulnudki.

Myngheer siirdus profileeri eelmisel aastal, liitudes Team Verandas Willemsiga. Tänavu esindas ta Prantsusmaa võistkonda Roubaix Lille Métropole.

Tegu on teise järjestikuse päevaga, mil rattamaailm peab hüvasti jätma andeka noore sõitjaga. Esmaspäeval peetud Belgia klassikul Gent-Wevelgemil kukkus ja sai mootorrattalt löögi Antoine Demoitie, kes suri hiljem haiglas.

C'est avec une grande émotion,que nous vous faisons part du décès de Daan.Il a perdu sa dernière course après avoir...

Posted by Roubaix Lille Metropole Team Cycliste on Monday, March 28, 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles