Chelsea staar võidu järel: Eesti kontrollis avapoolaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serbia koondise kapten Branislav Ivanovic.
Serbia koondise kapten Branislav Ivanovic. Foto: SCANPIX

Eesti ja Serbia jalgpallikoondised kohtusid ajaloo jooksul kolmandat korda ja esmakordselt said võidu kirja serblased, kes teenisid Tallinnas 1:0 võidu. Kohtumise ainsa värava lõi matši 81. minutil Manchester City kaitsja Aleksandar Kolarov karistuslöögist. Veidike varem sahistasid serblased samuti eestlaste väravat, kuid siis jäi Londoni Chelsea kaitsja Branislav Ivanovici tabamus lugemata, kuna eelnevalt fikseeriti kohtuniku poolt käega mäng.

«Väljak ei olnud ideaalne ja see mõjutas mõlema meeskonna esitust,» tunnistas Chelsea äärekaitsja Ivanovic, kes kandis ka Serbia koondises kaptenipaela. «Eesti kontrollis esimest poolaega, kuid teisel olime meie paremad ja lõime rohkem olukordi. Edu saavutamiseks peamegi rünnakutel rohkem olukordi looma.»

Suuri järeldusi Ivanovici sõnul sellest kohtumisest teha ei saa, kuid nende jaoks oli võit ülimalt oluline. «Meil ei ole viimasel ajal hästi läinud ja vajasime väga võitu. Seega on see võit meie jaoks väga tähtis. Võib öelda, et tundsime enne mängu survet võidu saavutamiseks,» lisas serblane. «Oleme võidu üle õnnelikud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles