Mihkel Aksalu: teisel poolajal väsisime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandar Kolarovi karistuslöök lendab Mihkel Aksalu selja taha
Aleksandar Kolarovi karistuslöök lendab Mihkel Aksalu selja taha Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis kaotas täna Lillekülas toimunud sõprusmängus 0:1 Serbiale. Eesti kaptenipaela kandnud Konstantin Vassiljevi sõnul sai teisel poolajal määrava serblaste kõrgem tase. Mihkel Aksalu tõi välja, et teisel poolajal eestlased lihtsalt väsisid.

«Esimese poolajaga võib täitsa rahule jääda, kuid teisel poolajal surus Serbia oma mängu peale. Jäime surve alla ja seejärel tuli ka värav,» rääkis Vassiljev. Võidutabamuse lõi Manchester City äärekaitsja Aleksandar Kolarov 81. minutil otse karistuslöögist. «Sellega tuligi kahe meeskonna tasemevahe välja. See oli suurepärane sooritus, ideaalne karistuslöök,» ütles Vassiljev.

Kapten jätkas: «Loomulikult oleme pettunud. Kogu koondiselaagri juures jääb kripeldama, et ise ei suutnud me ühtegi väravat lüüa.»  

Väravavaht Mihkel Aksalu sõnul oli teisel poolajal näha, et eestlased hakkasid väsima. «Vastane surus oma mänguplaani peale ja meie väsisime. Tekkis korralik surve ja sellele järgnes ka värav,» ütles ta. «Üldiselt jäin laagriga rahule. Väravaid küll seekord ei tulnud, kuid küll see tulevikus muutub.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles