NBAs lahvatas videoskandaal: tiimikaaslased kohtlevad tulevikutähte kui haisvat kodutut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
D'Angelo Russell (palliga).
D'Angelo Russell (palliga). Foto: Gary A. Vasquez/USA Today Sports

Korvpalliliigas NBA on taas raskustes Los Angeles Lakers, kes vaevleb lisaks kaotustele ka uue sisetüli küüsis. Pärast seda, kui esimest hooaega NBAs mängiv D'Angelo Russell tegi tiimikaaslasest Nick Youngist skandaalihõngulise video ja see internetti lekkis, on Lakersi mängijad Russelli vastu pööranud ja väldivad teda igal võimalusel.

Videos küsib Russell hotellitoas lamades Youngilt, kas ta on petnud oma kihlatut, maailma ühte tuntumat naisräpparit Iggy Azalea't. Youngi vastusest tuleb välja, et 2015. aasta suvel olevat tal tõepoolest olnud afäär 19-aastase neiuga.

Lisaks pärib Russell, kas Young on üritanud romantilisi suhteid luua ka modelli Amber Rose'iga, aga Young tunnistab, et nii see pole.

Meeskonnakaaslase niisugune filmimine pole teistele Lakersi mängijatele sugugi meeltmööda ja nad on asunud 20-aastast Russelli vältima, kirjutas ESPN. Näiteks ei taha enam keegi mulluse noormängijate draft'i teise valikuga ühes lauas einestada ja kui Russell istus riietusruumis kogenud tagamehe Lou Williamsi kõrvale, läks viimane otsemaid «ohutusse kaugusesse».

Kõnealune video:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles