Pärast lapse sünnitamist suusarajale naasnud Björgen sai vigastada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen.
Marit Björgen. Foto: SCANPIX

Märtsi keskel kõigest kaks ja pool kuud pärast poja Mariuse sünnistamist suusarajale naasnud Norra staar Marit Björgen peab kerge vigastuse tõttu nädalavahetusel peetavatest Norra meistrivõistlustest loobuma, kirjutas VG.

«Midagi hullu pole, Maritil on lihtsalt puusapiirkonnas väike venitus. Viis päeva tagasi jooksutreeningu ajal tekkisid tal ülekoormuse tunnused ja alustasime kohe raviga. Parem on hooaeg pooleli jätta ja hakata valmistuma juba uueks talveks,» ütles Norra koondise arst Frederik Bendiksen.

«Marit saab olukorrast väga hästi aru ja muudab pisut treeningplaane. Usume, et ta saab õige pea korda,» lisas ta. Björgen on viimaste nädalate jooksul võistelnud mitteametlikel maratonidel ja sprintidel, aga Norra meistrivõistlused oleks talle olenud esimene tõeline jõuproov pärast lapse sünnitamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles