EUROSAF Meistrite Karikal alustati finaalseeriat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta
Ingrid Puusta Foto: Riina Ramst

Hispaanias Palmal toimuval EUROSAF Meistrite Karika etapil, 47. Trofeo S.A.R. Princesa Sofia regatil tehti kesistele tuuleoludele vaatamata täna algust finaalsõitudega. Meie purjetajatest parimana on Ingrid Puusta hetkel 14. kohal. Õed Umbid ja Tammiste-Sepp omavad positsioone  kolmandas kümnes.Hispaanias Palmal toimuval EUROSAF Meistrite Karika etapil, 47. Trofeo S.A.R. Princesa Sofia regatil tehti kesistele tuuleoludele vaatamata täna algust finaalsõitudega. Meie purjetajatest parimana on Ingrid Puusta hetkel 14. kohal. Õed Umbid ja Tammiste-Sepp omavad positsioone  kolmandas kümnes.

Naiste RS:X klassi kuldgrupis sõitev Ingrid Puusta (NYCS) sai esimestes finaalsõitudes 16. ja 11. koha ning on praegu kokkuvõttes 14. positsioonil. Liidrikoht kuulub venelannale Olga Maslivetsile.

Naiste 470 klassi kuldkaevastikus olid Marjaliisa ja Elise Umbi (PSS Maru) päeva saagiks 14. ja 26. tulemus ning naiskond paikneb kokku 26. real. Juhtpositsioonil on brasiillannad Fernanda Oliveira ja Ana Barbachan.

Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK/TJK) said ühe fliidina jätkavas 49erFX klassis täna 2. ja 30. koha ning on platseerunud 24ndaks. Esikohal asuvad hollandlannad Annemiek Bekkering ja Annette Duetz.

Laser Radiali hõbegrupis olid Anna Pohlaku (TJK) sõiduresultaatideks 25. ja 10. koht ning ta on kokkuvõttes 54. positsioonil. Juhib taanlanna Anne-Marie Rindom.

Rainer Kasekivi (TPLK) finišeeris meeste RS:X klassi hõbelaevastikus 29. tulemusega ning on kokku 78. kohal. Esimene on britt Tom Squires.

Võistlus kestab laupäeva, 2. aprillini, mil avaseeria põhjal selgunud iga klassi 10 parimat purjetavad medalisõidus.

Praeguse seisuga on Trofeo S.A.R. Princesa Sofia regatil eestlastel võimalik olümpiapääset püüda veel naiste 470 ja 49erFX klassides. Kummaski klassis saab Palmal olümpiakoha 1 Euroopa riik. Olümpiapääsme on Eestile juba varasemalt kätte võidelnud Ingrid Puusta naiste RS:X-il, Karl-Martin Rammo Laser Standardil ja Deniss Karpak Finnil.

Regati kodulehekülg ja tulemused

Eesti Jahtklubide Liitu toetavad Vopak E.O.S., Liviko, Tallinna Sadam, Marinepool, NG Investeeringud, LTT, Matek, Eesti Loots ja Planestar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles