Ott Kiivikas: miks Kristina Šmigun-Vähi ei osale EOK täitevkomitee töös?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Tairo Lutter

Alates 2008. aastast Eesti olümpiakomitee (EOK) sportlaskomisjoni juhina ka EOK täitevkomiteesse kuulunud Ott Kiivikas loodab, et uude komiteesse kuuluvad vaid need inimesed, kes tahavad tõepoolest sporti arendada.

Kiivikas on enda sõnul täitevkomitee koosolekutest puudunud vaid siis, kui ta on olnud tiitlivõistlustel ja neid kordi saab üles lugeda ühe käe sõrmedel. Küll on ta kuri nende liikmete peale, kes muude asjade kõrvalt nõupidamistele ei jõua.

«On inimesi, keda ma olen näinud ühe korra nelja aasta jooksul. Jutt käib EOK asepresidendist (Kiivikas peab silmas olümpiavõitjat Kristina Šmigun-Vähi, sest teine asepresident Toomas Tõnise tegeleb EOK asjadega oluliselt tihedamalt - toim) ja osadest teistest liikmetest. Mis nende inimeste eksistentsi mõte seal ja miks nad sinna üldse tahavad saada?» oli Kiivikas ETV spordiuudistes pahane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles