Rosberg hooaja teise etapi eel: Ferraridega tuleb suur lahing

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg ja Kimi Räikkönen.
Nico Rosberg ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetakse F1 sarja tänavuse hooaja teine etapp ning esimese sõidu võitnud Nico Rosberg usub, et ta saab taas tulist duelli pidada Ferrari meestega.

Kahel viimasel aastal koos tiimikaaslase Lewis Hamiltoniga sarja valitsenud Rosberg tõi Austraalias sõidetud avaetapil Mercedese meeskonnale võidu, kuid tõsist konkurentsi pakkusid nii kolmanda kohaga lõpetanud Sebastian Vettel kui ka Kimi Räikkönen, kes oli aga sunnitud masina põlemasüttimise tõttu siiski katkestama. Sel nädalavahetusel Bahreinis sõidetava etapi eel usub Rosberg, et Ferrari mehed suudavad taas teha head esitused.

«Me oleme fantastilise autoga astunud taas ühe sammu edasi, aga Ferrari oli Melbourne'i nädalavahetusel tõeliselt ohtlik ning on selge, et meid on ees ootamas suur lahing, seega peame endast kõik andma,» rääkis Rosberg Bahreini etapi eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles