Manchester United sai šokeeriva uudise

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho (vasakul) ja Louis van Gaal.
Jose Mourinho (vasakul) ja Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi on Eurospordi ja The Suni andmetel saanud ebameeldiva uudise, et nende vaateväljas olev treener Jose Mourinho on käed löönud hoopis Hispaania klubi Valenciaga.

Kuulduste kohaselt on ManU plaaninud hooaja lõpus välja vahetada meeskonda 2014. aasta juulist juhendava Luis van Gaali ja klubi peamiseks huviobjektiks on olnud just Mourinho. Sealjuures alles mõni päev tagasi vahendas The Sun, et Portugali treenerile pakutakse kolmeaastast lepingut, mille järgi ta teeniks 60 miljonit inglise naela.

Nüüd on aga Unitedit tabanud šokeeriv avastus, sest Eurospordi väitel on Mourinho agent Jorge Mendes oma klienti hoopis maha müümas Valenciale, kes eile vallandas senise peatreeneri Gary Neville'i. The Suni väitel lõi Mendes Mourinho eest käed juba eelmisel kuul, kui agent kohtus Portugalis Valencia klubi omaniku Peter Limiga. Väidetavalt teeniks Mourinho Valencias aastas 15 miljonit naela ning klubi annaks talle suvisel üleminekuperioodil kulutamiseks 100 miljonit naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles