Warriorsi rekordijaht jõudis lõpusirgele

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (vasakul) sai koos tiimikaaslastega Rudy Gobert'ist ja Utah Jazzist tähtsas mängus napilt jagu.
Stephen Curry (vasakul) sai koos tiimikaaslastega Rudy Gobert'ist ja Utah Jazzist tähtsas mängus napilt jagu. Foto: Russell Isabella/USA Today Sports

KORVPALL. NBA põhihooaja võitude rekordit jahtiv tiitlikaitsja Golden State Warriors kartis Eesti aja järgi neljapäeva varahommikul toimunud mängu Utah Jazziga väga. Üsna väsinuna tuli neil lennata enam kui 1300 meetri kõrgusel asuvasse Salt Lake Citysse, kus kodumeeskonnal on juba automaatselt eelis. Läbi raskuste saadi lisaajal siiski 103:96 võit kätte ja nüüd võib 20 aastat Chicago Bullsi nimel olnud tippmargi purustamisest juba kindlamalt rääkida.

Lühidalt olulistest arvudest: Michael Jordani juhitud Bulls võitis 1995/1996. aasta põhihooajal 72 mängu ja kaotas 10. Warriors jõudis nüüd seitsme kaotuse kõrval 68. võiduni. Viimasest seitsmest mängust oleks neil seega ajaloo tegemiseks vaja võita viis, Bullsi saavutuse kordamiseks neli.

Paistab, et koera sabast on üle saadud. Alles on jäänud küll kaks matši San Antonio Spursiga, aga vähemalt ühe korra jätab Spursi peatreener Gregg Popovich põhimängijad kindlasti pingile. Spurs oli tegelikult pikka aega Warriorsi kannul, aga neile on kõige olulisem, et ässad saaksid piisavalt puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles