Rain Veideman: võtsime Eesti liiga mänge senisest tõsisemalt

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman (vasakul) heitlemas koos Tartu Ülikool/Rocki tsentri Karolis Petrukonisega.
Rain Veideman (vasakul) heitlemas koos Tartu Ülikool/Rocki tsentri Karolis Petrukonisega. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo jäi Eesti korvpalli meistriliigas võitmatuks ka nende viimases mängus, kus võideti 78:68 suurimat rivaali Tartu Ülikool/Rocki. Et turniiritabel oli juba enne tänast mängu selge, siis kujunes kohtumine pingevabaks. Kalevi resultatiivseimana 20 punkti toonud Rain Veidemani sõnul siiski väike lisamotivatsioon oli.

«Kõik tundsid, et tegu on pingevaba matšiga. Ainus asi, mis meeles mõlkus, oli võiduseeria ja tahtsime ikka põhiturniiri seisuga 32:0 lõpetada. Kokkuvõttes muidugi vahet pole, mis seisuga põhihooaeg jääb, aga omaette saavutus on see ikka. Ma ei tea, kas see näitab meie tugevust, aga kindlasti hakkasime Eesti liiga mänge senisest tõsisemalt võtma. Mullu komistasime näiteks mitu korda Valga otsa,» ütles Veideman pärast kohtumist.

Ka suurima koduse konkurendi Rockiga on sellel hooajal seis 5:0 ja kerge favoriidiseisus on seega kätte võideldud. «Jah, aga võitsime ainult karikafinaali veenvalt. Viimases kohtumises saime ka teisel poolajal vahe sisse, aga see mäng polnud enam kuigi tähtis,» rääkis Veideman ja uskus, et eeldatavas finaalseerias tuleb Rockiga kõvasti madistamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles