Varrak videintervjuus: 20 aasta pärast on hea meenutada, et võitsime kõiki

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpalli meistriliigas kohtusid põhiturniiril viimast korda kaks Eesti tippklubi Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool/Rock. Nagu ka varasemates selle hooaja kohtumistes, jäi peale Kalev/Cramo, kes alistas külalised 78:68. Kalev/Cramo ei vääratanud põhiturniiril kordagi ja sai 32st mängust 32 võitu. Peatreener Alar Varraku sõnul saadi hakkama suure asjaga.

«Tunne on hea. 20 aastat pole keegi seda teinud ja meie saime sellega hakkama. Kui üks mäng korraga võtta, siis võib tunduda, et Kalevil võikski nii olla, aga ega see lihtne pole olnud. Suutsime selle siiski ära teha, mõnikord kehvema, mõnikord parema mänguga,» rääkis Varrak pressikonverentsil.

Varrak jätkas: «Pinget eriti ei olnud, kuid me leppisime kokku, et kui see tänasel päeval ei tundu tähtis, siis 10 või 20 aasta pärast kamina ees istudes on ju hea meenutada: «Näed, mäletad, kui muru oli veel roheline, siis me võitsime kõiki.»»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles