Zlatan nõuab 750 000 euro suurust nädalapalka

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

PSG jalgpallimeeskonna ründestaar Zlatan Ibrahimovic on sel suvel Prantsusmaalt lahkumas ning 34-aastane ründaja sooviks pallima hakata Inglismaa kõrgliigas. 

Ibrahimovic saab sel suvel PSG ridadest tasuta lahkuda ja seetõttu poleks vaja inglastel ründaja eest üleminekutasu maksta. Siiski tuleks Rootsi koondislase endale saamiseks kõvasti rahakotti kergendada, kuna Ibrahimovic soovib vähemalt 750 000 euro suurust nädalapalka, mis teeks temast ühtlasi Premier League suurima töötasuga mängija, kirjutab Sportsmail.

Ibrahimovici nõudmiseks läheksid kokkuvõttes klubile aastas maksma 39 miljonit eurot. Premier League’is on praeguse seisuga suurima palgaga mängija Wayne Rooney, kelle ühe nädala tasuks on 325 000 eurot.

Seni on Ibrahimovici seostatud Londoni Arsenali, Manchester Unitedi, Londoni Chelsea ja West Ham Unitediga. «Kui jätta välja Manchester City, kus asub peatreeneriks Pep Guardiola, siis ülejäänud Inglismaa suurklubid on käinud Zlatani kohta uurimas,» teatas Rootsi koondislase agent Mino Raiola La Gazzetta dello Sportile.

Kui inglased ei peaks Zlatanit aga palkama, siis ründajal on olemas rahaliselt veel paremaid pakkumisi – Hiina kõrgliigast pakutakse talle koguni 1,25 miljoni euro suurust nädalapalka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles