Klitško ja Fury kordusmatši kohal endiselt küsimärgid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti.
Vladimir Klitško ja Tyson Fury kohtuvad sel aastal omavahel uuesti. Foto: SCANPIX

Mullu 28. novembril kerkis poksi üliraskekaalus troonile britt Tyson Fury, kes alistas Düsseldorfis ukrainlase Vladimir Klitško. Seejärel on oodatud konkreetset uudist kordusmatši kohta, kuid seni ei ole seda tulnud.

Seni on räägitud, et kordusmatš võiks aset leida suvel ja täpsemalt on kuupäevana mainitud 9. juulit. Siiski tundub, et ka sellest kuupäevast ei pruugi asja saada ja matš võib lükkuda hoopis sügisesse, kirjutab Bad Left Hook.

Promootori Tom Loeffleri sõnul pole mehed suutnud mitmes põhipunktis veel kokkuleppele jõuda ja seetõttu ei pruugi duelli ka suvel kavas olla.

«Tundub, et Klitško leer tahaks kordusmatšini jõuda võimalikult kiiresti,» rääkis Loeffler. «Tegelikult tundub, et mõlemad tahaksid kiiresti ringi tagasi, kuid matši toimumine on pidevalt edasi lükkunud – esmalt pidi see aset leidma aprillis, siis mais, seejärel juunis ja nüüd on räägitud juulist, kuid ka siin ei ole midagi kindlat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles