Lewis Hamilton avaldas vormel-1 sarja kohta kurva tõe

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Kolmekordne vormel-1 sarja maailmameister Lewis Hamilton teatas, et kahjuks liiguvad kuninglikus sarjas asjad suunas, kus fänne jääb aina vähemaks.

Sel nädalal kihutavad vormelid Bahreinis ning Hamilton pole rahul, et kvalifikatsioonis pole sisse viidud loodetud muudatusi. Hooaja esimesel etapil Austraalias katsetati kvalifikatsioonis uut süsteemi, mis kokkuvõttes kõige paremini välja ei kukkunud. Esmalt loodeti, et Bahreiniks naastakse vana süsteemi juurde, kuid tegelikult ei muudeta midagi, kirjutab Eurosport.

 «See on kummaline, et asjad jäid samaks, kuna kõige tähtsamad on fännid ja nemad on praegu rahulolematud,» teatas britt.

«See on huvitav, kuna fännid on rahulolematud. Mina olin asjadega rahul, kuid kuulsin, et osad meeskonnad ei soovinud muutust,» lisas ta veel. «Olen mures, et fännid ei armasta enam vormel-1 sarja ja piloodid peavad samuti midagi ette võtma, et kaitsta ala tulevikku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles