Märtsikuu parimaks mängijaks valiti Õunpuu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Tradehouse´i naiskonna mängijad.
TTÜ/Tradehouse´i naiskonna mängijad. Foto: Tairo Lutter

Naiste Liigade märtsikuu parimaks mängijaks nimetati TTÜ/Tradehouse`i võrkpallinaiskonna diagonaalründaja Kaisa Õunpuu, kes aitas koduklubi Balti liigas esmakordselt esikolmikusse. Eesti meistrivõistlustel poolfinaalseerias mängiti kahel korral üle Tallinna Ülikool ja jõuti kolmandat aastat järjest finaali.

Märtsikuu parim mängija kogus kolmes Balti liiga finaalturniiri mängus viiendana 40 punkti. Parimana märgiti kahel korral kuu parimaks nimetatud Kohila Võrkpalliklubi nurgaründaja Kateryna Dudnikova kontosse 52 silma. Õunpuu efektiivsuseks kujunes 40 punkti juures +24, mis oli samuti viies näitaja. Nimetatud kategoorias esikoha hõivanud Dudnikova jäi plussi 30 punktiga. Rünnakuid realiseeris Õunpuu 44-protsendiliselt, vahendas volley.ee.

Kui Kohila Võrkpalliklubi kaitses märtsi alguses edukalt tiitlit ja tuli juba kolmandat korda Baltimaade meistriks, siis TTÜ naiskond jõudis esmakordselt esikolmikusse - otsustavas vastasseisus Jelgava naiskonna võitmine tagas ülikoolinaiskonnale pronksmedali. Eesti meistrivõistluste kahes poolfinaalseeria mängus Tallinna Ülikooli vastu panustas Õunpuu võitu 6 ja 21 punkti. 

Oktoobris valiti parimaks mängijaks Kohila Võrkpalliklubi sidemängija Julija Mõnnakmäe, novembris Tallinna Ülkooli nurgaründaja Raili Kont-Kontson, detsembris Kohila Võrkpalliklubi nurgaründaja Kateryna Dudnikova, jaanuaris Famila/Võru Võrkpalliklubi Heleene Hollas ja veebruaris teistkordselt Kateryna Dudnikova. Kuu parimale mängijale paneb auhinna välja 4 Teams ja Spordihooldus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles