Eesti vibukoondislased on Türgis kevadlaagris

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura Nurmsalu
Laura Nurmsalu Foto: Marko Saarm / Sakala

Sel nädalal toimub Antalyas rahvusvaheline vibulaskmise treeninglaager, kus osalevad ka mitmed Eesti koondislased. Lisaks eestlastele treenivad seal Türgi, Prantsusmaa, Hollandi, Taani, Inglismaa ja India koondis. Nädalavahetuseks lisandub riike veelgi. Eestlastest osaleb 12 koondislast, 3 klubilaskurit ja treener Raul Kivilo.

29. märtsil toimus ühine võistlus. Ennelõunal lasti 70 meetri harjutust ja sellel osales 24 mees- ja 29 naislaskurit 6 riigist. Pealelõunal lasid 32 meest ja 32 naist olümpiaringi duelllaskmist koos lohutusringiga (kõik kohad lasti välja, kõik laskurid said 5 duelli), vahendas Eesti Vibuliidu koduleht.

Eestlastest paistis silma Laura Nurmsalu, kes püstitas eelringis isikliku rekordi 645 silma ja teenis sellega 2. asetuse. Duellid lõpetas Nurmsalu 8. kohaga. Meestest oli edukaim Märt Oona, kes lasi eelringis samuti isikliku rekordi 628 silma ja lõpetas duellid 11. kohaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles