Xplosioni staar Dzhavadov: parim show ja publik on Eestis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zaur Dzhavadov.
Zaur Dzhavadov. Foto: xplosion

XplosionTV külastas ja intervjueeris hiljuti Riias Xplosioni staari Zaur Dzhavadovit, kus vesteldi Eestist ja siinsetest fännidest, tema treeningutest ning mida arvab mees oma vastasest.

«Olen võistelnud mitmetel turniiridel, mitmel pool maailmas, aga ma alati ütlen, et parim koht, parim fightshow ja fännid on Eestis! Eesti fännid on vaimustavad!» rääkis Dzhavadov oma intervjuus.

Dzhavadovi muljetavaldaivamaks saavutuseks on kindlasti hiljutine Euroopa meistritiitli võit Riias ja Xplosionil Eesti publiku ees võit Kevin Renno üle 2014. aastal.

9. aprillil toimuval Xplosion Fight Series'l saab Eesti publik nautida vastasseisu Läti parima taipoksija Zaur Dzhavadovi ning Suurbritannia meister Tommy Kingi vahel. Tommy King, kes on ühtlasi värske ISKA föderatsiooni Suurbritannia meister kehakaalus kuni 78 kg. Kingi profikontol on 17 matši, millest 14 võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles