Kapten Kams videointervjuus: võtan süü enda peale ja tänan meeskonda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitseva Eesti meisterklubi FC Flora kapten Gert Kams raputas pärast 1:1 viiki Infonetiga endale tuhka pähe, sest just tema eksimusest avas Infonet skoori. Viigipunkti päästis Flora alles kaks minutit enne mängu normaalaja täistiksumist, kui täpne oli Albert Prosa.

«Pean siinkohal meeskonda tänama. Minu põhjustatud penalti, võtan kogu süü enda peale. Muidu oli tasavägine mäng. Meil oli momente, kus oleks pidanud sisse panema, aga ei pannud. Teisel poolajal kontrollisime mängu juba täielikult, aga realiseerimisega peame veidi vaeva nägema,» rääkis Kams mängu järel.

«Võib öelda, et oli täiesti võrdne mäng ja Flora oli hea vastane. Natuke olen siiski pettunud, et lasime neil viigivärava lüüa. Kui ma ei eksi, siis täpselt kaks minutit varem oli meil endal võimalus, mille oleks võinud ära kasutada, aga mis teha,» võttis mängu omalt poolt kokku Infoneti ründaja Vladimir Voskoboinikov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles