McLaren kaupleb Alonsot võistlema

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /

McLareni F1 meeskonna tegevjuht Ron Dennis on asunud Rahvusvahelist Autospordiliitu (FIAt) ära rääkima, et nad lubaksid hispaanlasel Fernando Alonsol sel nädalavahetusel Bahreinis võistelda.

Alonso, kes tegi avaetapil Austraalias raske avarii, teenis FIAlt Bahreinis võistlemise keelu, sest tema rindkere kompuutertomograafia põhjal leiti, et võistlemine pole ohutu. Kuna kahekordne maailmameister sai keelu, teatas McLaren, et Alonso asemel istub sel nädalavahetusel nende masina rooli varusõitja Stoffel Vandoorne.

Motorsport.com vahendas aga täna hommikul, et nüüdseks on meeskonna tegevjuht Ron Dennis otsustanud FIA ära rääkida, et nad hispaanlase siiski starti lubaksid. Nii kohtusid Dennis, Alonso ning McLareni meeskonna mänedžer Dave Redding pärast reedeseid vabatreeninguid FIA juhtfiguuridega ja portaali motorsport.com andmetel oli Dennisel, kes tavaliselt võidusõitudel meeskonna tegemistesse sel viisil ei sekku, küsimusi arstide protokolli kohta.

Hetkel pole selge, kas ja milline efekt McLareni delegatsiooni ja FIA tegelaste kokkusaamisel oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles