Rähn: mõni mees arvab, et läbi sugulussidemete on talle rohkem lubatud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn hetk pärast seda, kui sai Rauno Tutkilt löögi vastu pead
Taavi Rähn hetk pärast seda, kui sai Rauno Tutkilt löögi vastu pead Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Linnameeskonna keskkaitsja Taavi Rähn sai mängus Pärnu Linnameeskonna vastu avapoolaja lõpus Rauno Tutkilt löögi vastu pead ja kohtunik näitas pärnakale punast kaarti.

Olukord Rähni vaatevinklist: «Väravavaht puterdas ja läksin lahtise palli peale. Mõni mees arvab, et läbi sugulussidemete on talle mingid muud reeglid lubatud kui teistele. Ma arvan, et kohtunikult õige otsus, mina tundsin lööki pähe. Muud polnudki, kohtunik oli olukorrale lähedal. Siin ei olegi rohkem kommenteerida, kohtunik selle otsuse tegi ja ju see õige oli,» ütles Rähn, kes lisas, et pole olukorda veel video pealt näinud.

Pärnu peatreeneri Marko Lelovi kommentaar: «Mina ei näinud, mis seal toimus. Aga selge on ju see, et ükski asi ei toimu niisama. Vaevalt et Rauno Tutk nüüd kedagi niisama lööma läheb. Isekeskis võib ju mõelda, et see situatsioon võinuks minna ka sedapidi – anda Taavi Rähnile kollane vea eest, Rauno Tutkile punane löömise eest ja mitte anda penaltit. Aga mul pole mõtet siin jaurata, praegu hea rääkida, et see oli võib-olla võtmemoment. Mis ma ikka otsin siin vabandusi. Näen asja pigem nii, et kohtunik võtab otsuse vastu, siis see lihtsalt on nii ja mina ei saa sinna midagi teha. Mul pole mõtet oma energiat sinna ju kulutada.»

Paide võitis mängu kindlalt 4:0.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles