Pettunud Ratnikov: magasime rünnaku maha ja jälle kaks punkti audis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Levadia peatreener Sergei Ratnikov.
Levadia peatreener Sergei Ratnikov. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kaljuga täna Premium liigas 1:1 viiki mänginud Levadia peatreener Sergei Ratnikov sõnas pärast kohtumist, et tulemus on kerge pettumus.

«Kui oled 1:0 ees, ei rahulda 1:1 muidugi. See kontrarünnak, mille nad tegid – kahju, et me ei suutnud Quintieri lööki blokeerida. Kuidas seda öeldagi – me ei suutnud seisu hoida, me ei oska veel seda. Magasime selle kontrarünnaku maha ja jälle kaks punkti audis,» nentis Ratnikov.

Pärast mängu oli Levadia peatreeneril lühike, kuid tuline sõnavahetus klubi omaniku Viktor Levadaga. «Küsimus oli selles, miks Igor Morozov ei mänginud. Aga tal oli probleem seljaga ja ma ei hakanud riskima. Meil on aprillis seitse mängu, kui ta oleks täna trauma saanud, oleks kaotanud ta veel pikemaks ajaks,» selgitas Ratnikov.

Levadia ridadest puudus ka Andreas Raudsepp, keda vaevas hüppeliigese vigastus. Vasakkaitsja rolli pidi seetõttu täitma kamerunlane Gando, kes muidu mängib ründavamal positsioonil. «Raudsepp tuli koondisest ja esimeses trennis, mis meil oli, sai vigastada – ise oli süüdi, astus palli peale,» selgitas Ratnikov.

Esmakordselt käis liigamängus platsil vigastusest paranenud Anton Mirantšuk, kuid poolajal vahetas Ratnikov ta pingile. «Oli näha, et ta pole veel valmis, pole üle kuu aja mänginud. Trenn ja mäng on eri asjad,» sõnas Ratnikov. Äsja Levadiaga ühinenud Alan Gatagov pole veel saanud tööluba, Levadia pressiesindaja Indrek Petersoo sõnul võib see aega võtta umbes paar nädalat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles