Kas Kobe Bryant oli lähedal Euroliigaga liitumisele?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant.
Kobe Bryant. Foto: SCANPIX

USA korvpallimeedias levivad kuulujutud, et Hispaania korvpalliklubi Barcelona tegi eelmisel suvel Los Angeles Lakersi staarile Kobe Bryantile ametliku pakkumise lõpetada karjäär Euroliigas mängides.

Asi sai alguse sellest, et tänavuse hooaja järel karjääri lõpetav 37-aastane Bryant teatas ühes intervjuus, et sooviks enne karjääri lõppu veel mängida koos hispaanlasest keskmängija Pau Gasoliga, kellega võideti aastatel 2009 ja 2010 Lakersis kaks NBA meistritiitlit, vahendab ERR Sport.

Juulis võtsid Barcelona esindajad Bryantiga ühendust ja käisid välja plaani, mille kohaselt saaksid Bryant ja Gasol koos Kataloonia esindusklubis karjääri lõpetada. Bryant veetis oma lapsepõlve tänu profikorvpallurist isale Euroopas, peamiselt Itaalias, ning on Euroopa korvpalli ja korvpallurite suhtes olnud läbi karjääri positiivselt meelestatud.

Bryant otsustas Barcelona klubi pakkumise aga tagasi lükata, sest arvas, et tema keha ei peaks edasist mängimist lihtsalt enam vastu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles