Soomlane selgitas enda kokkupõrget Lewis Hamiltoniga

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottase ja Lewis Hamiltoni kokkupõrge.
Valtteri Bottase ja Lewis Hamiltoni kokkupõrge. Foto: SCANPIX

Eilsel Bahreini vormel-1 etapil põrkasid kohe sõidu alguses kokku soomlane Valtteri Bottas ning kolmekordne britist maailmameister Lewis Hamilton. Juhtunu tagajärjel sai karistada Bottas, kes pidi seetõttu boksist läbi sõitma.

Soomlase sõnul aga ei võidelnud ta selles olukorras üldse Hamiltoniga ja ta jälgis pigem mehi, kes olid tema taga, kirjutab Autosport.

«Kui aus olla, siis ma ei üritanud temast mööduda,» selgitas Bottas. «Ma keskendusin masinatele, mis olid minu taga ja ma ei tahtnud kedagi mööda lasta. Seetõttu pidurdasin ka nii hilja. Minuga on varem juhtunud, et liiga konservatiivselt käitudes olen kellegi endast mööda lasknud.»

Nii tunnistaski soomlane, et talle määratud karistus üllatas teda. «Tuleb öelda, et olin natuke üllatunud,» tunnistas Bottas. «Pean olukorra rahulikult üle vaatama ja seejärel selgusele jõudma, kas ma pean hoopis oma viga tunnistama.»

Hamilton lõpetas eilse võistluse lõpuks kolmandana ning Bottas tuli üle finišijoone üheksandana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles