Maria Šarapova jäi dopinguga vahele suure haarangu tulemusena

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova.
Maria Šarapova. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel dopinguga põrunud venelanna Maria Šarapova jäi dopingukontrollis vahele, kuna Briti ajalehe Daily Maili andmetel viidi Austraalias läbi laiaulatuslik kontroll, kus vereproovi pidid andma umbes 450 sportlast.

Suurem kontroll viidi läbi, kuna sellega sooviti laiendada sportlaste bioloogiliste passide andmete mahtu. Tegemist on seni läbi aegade suurima kontrolliga, mis tennisistide seas on läbi viidud.

Meldooniumiga põrunud Šarapova edasine saatus ei ole praeguse seisuga teada ning tema agent Max Eisenbund ei avaldanud samuti täpset aega, mil hakatakse arutama Šarapova karistust. Allikate sõnul hakatakse juhtumit aga arumata aprilli lõpus ja venelanna karistus tehakse avalikuks mai keskpaigas.

Täna avaldatud värskes naiste tennise maailma edetabelis on Šarapova nimi endiselt olemas ja 11. positsioonilt kerkis ta kahe koha võrra ja paikneb nüüd 9. tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles