Eesti lumelaudur pääses Soome meistrivõistlustel pargisõidus esikuuikusse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Aunison.
Siim Aunison. Foto: Erakogu

29. märtsist 2. aprillini toimusid Vuokattis Soome meistrivõistlused lumelauasõidus. Eesti lumelaudur Siim Aunison võttis osa pargisõidust ning jõudis finaali kuue parema sekka.

2018. aasta Pyeongchangi taliolümpiamängudele pürgiv Aunison pääses möödunud neljapäeval toimunud kvalifikatsioonist edasi finaali, kus võistles juba MK-sarjas osalevate sportlastega.

«Minu konkurentideks olid näiteks noorteolümpia hõbemedalist Rene Rinnekangas ning Kalle Järvilehto, kes osales hiljuti Oslo X-mängudel,» rääkis Aunison. «Kahjuks ei suutnud ma finaalipäeval enda sõitu perfektselt sooritada, aga vägev võistlus oli kindlasti. Mul oli probleeme esimese hüppega, kuna hüpe oli soolatud, jäine ning võrreldes hoovõtuga kiire ehk ma ei suutnud tingimustega piisavalt kiiresti kohaneda. Kuigi ma ei maandunud enda finaalisõitu, olen tulemusega siiski väga rahul. Tegemist on minu kodumäega ja kuna olen sellel hooajal ka Vuokatti pargi mänedžer oli võistlusrada minu ehitatud. Seega viimistlesin hiliste õhtutundideni rada ja päeval olin võistleja rollis,» kommenteeris lumelaudur.

Soome meistritiitel läks Ville Paumolale, teiseks tuli Rene Rinnekangas ning kolmandaks Mikko Rehnberg. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles