Kohtunike show tipnes Kriisa eemaldamisega

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ/Kalevi esindusmeeskonna mängujuht Valmo Kriisa.
TTÜ/Kalevi esindusmeeskonna mängujuht Valmo Kriisa. Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Eesti karikavõistluste esimeses poolfinaalis kerkisid keskseteks tegelasteks kohtunikud.

Tartu Rocki ja TTÜ/Kalevi vaheline heitlus ei paistnud silma kuigi kõrge kvaliteediga, kuid kulges tasavägiselt. Kirgede möllule andsid oma panuse vilemehed.

Kohtunike esimene ohver oli Rocki kapten Vallo Allingu. Kogenud mängumees teenis korvi all neljanda vea ja kui ta julges selle üle imestust avaldada, kostitati teda kohe ka tehnilise veaga.

Õhtu tipphetk saabus aga kolm ja pool minutit enne kohtumise lõppu, kui TTÜ vanameistrile Valmo Kriisale vilistati kaheldavas olukorras ründeviga. Kriisa lõi palli vastu põrandat ja sai kohe ka tehnilise vea, mis oli talle viies.

Seepeale sammus Kriisa pall käes kohtunik Rain Peerandi juurde ja pani mänguvahendi tavalisest õige pisut jõulisema liigutusega vilemehele sülle. Solvunud kohtunik otsustas seepeale Kriisa sootuks eemaldada.

Kriisa ei jätnud jonni ja kinkis lahkudes Peerandile oma higise käterätiku. Peerandi polnud kingitusest vaimustunud ja viskas rätiku lahkuvale Kriisale pähe tagasi, kust see põrandale libises.

«Miks me peame tulema siia kohtunikke vaatama?» võttis TTÜ peatreeneri Üllar Kerde küsimus vahejuhtumi kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles