Hokiklubi Ilvese juht usub endiselt, et KHL laieneb sügisest Tallinnasse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Belmatš.
Andrei Belmatš. Foto: Erakogu

Kuigi eile teatas Euroopa suurima hokiliiga KHLi pressiteenistus, et loodavat Tallinna Ilvese hokiklubi algaval hooajal liigasse ei võeta, siis meeskonna juhid pole veel lootust kaotanud.

«Kui mõned dokumendid polnud esialgu piisavad, siis teeme need ümber. 31. maiks on vaja esitada rahalised garantiid ja selle osas oleme täpselt samas situatsioonis nagu mõned teised klubid. Kõik osalemiseks vajalikud tingimused peaksid olema täidetud,» ütles Ilvese president Andrei Belmatš uudisteagentuurile TASS.

Belmatši sõnul on neil suur tugi Tallinna linnalt. «Meie ettevõtmine on tõsine. Areeni (Tondiraba jäähall - toim) saaksime põhimõtteliselt tasuta enda käsutusse. Linnavalitsus võtab palju enda kanda. Praegu paistab, et Eesti elanikud tahavad tõepoolest seda klubi KHL-is näha. See oleks suur samm nii Eestile kui Venemaale - need riigid on varemgi spordis lähedased olnud. Pealegi elab Eestis vene keelt kõnelaevaid inimesi ligi 40 protsenti,» lisas Belmatš.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles