Kullamäe: rumal oleks loobuda Leedu klubidega mängimisest

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rock-Šiauliai
Rock-Šiauliai Foto: Margus Ansu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Gert Kullamäe sõnul ei tähenda Balti liiga võit, et oledki Baltikumi parim meeskond – seda mõistavad ilmselt kõik, kes korvpalli tunnevad. Samas peab esimese Eesti klubina finaali jõudnud meeskonna juht võitu väga tähtsaks. «Kui meil juba on võimalus see tiitel võita, oleks väga mage see käest anda,» nentis ta. 

Homme jätkab Rock Šiauliais eelmisel nädalal kodus alustatud ajaloolist heitlust. Balti liiga finaali nii-öelda poolajaks juhitakse seitsme punktiga, kuid tänapäeva korvpallis ei anna selline edu veel kuigi suurt kindlustunnet. Šiauliai on kahe viimase aasta Balti liiga meister ning Kullamäe hinnangul jagub neil motivatsiooni ka kolmanda võidu püüdmiseks.

«Enamik mängijaid on uued ning nad pole midagi võitnud, lisaks tahavad kindlasti ka nende noored treenerid tõestada, et suudavad võita mitu aastat järjest,» nentis ta.

Pärast teisipäeval peetud finaali avavaatust on Kullamäe pidanud meeste värskuse ja vaimukindluse tagamiseks langetama julgeid otsuseid. Neljapäeval heideldi koduliigas Kalev/Cramoga, seejärel andis ta aga oma mängijatele kaks vaba päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles