Margus Hundi koht NFLis on sattunud ohtu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalliliiga NFLi klubi Cincinnati Benglasi tegemisi kajastav Cincy Jungle tegi ülevaate mängijatest, kes ei pruugi tuleval hooajal meeskonna koosseisu mahtuda. Vaatluse alla võeti mehed, kes kuulusid viimasel hooajal 53 koosseisu mahtunud mängija sekka, kuid kelle tulevik on nüüd kahtluse all.

Nimeliselt toodi välja Marquis Flowers, A.J. Hawk ning Margus Hunt. Hundi kohta märgitakse, et Brandon Thompsoni ja Pat Simsi palkamise järel on Bengalsil nüüd kümme tasemel defensive lineman’i ning Cincy Jungle’i hinnangul on neist peaaegu kõik suutnud näidata Hundist paremat mängu.

Hundil on praeguseks nelja aasta pikkusest lepingust järel veel viimane aasta ja senise kolme aasta statistlised näitajad ei ole just kõige muljetavaldavamad. Kui Bengals peaks kasutama tuleval hooajal Marcus Hardisoni defensive end’ina, siis on Hundi võimalused koosseisu pääseda üsna napid. Kui Hardison peaks jätkama defensive tackle’i positsioonil, siis võib Hunt pääseda aga tulevaks hooajaks koosseisu.

Nii märgib veel Cincy Jungle, et pigem võiks anda võimaluse DeShawn Williamsile, kuna Hunt valmistaks tõenäoliselt ka järgmisel hooajal pettumuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles