Ronaldo teda õpetanud treenerile: saadan sulle video enda väravatest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Rafa Benitez.
Cristiano Ronaldo ja Rafa Benitez. Foto: SCANPIX

Käimasoleva hooaja alguses oli Madridi Reali jalgpalliklubi peatreeneriks Rafa Benitez, kes sai aga juba jaanuaris ametist priiks. Juba toona räägiti, et Beniteze ja meeskonna staarmängija Cristiano Ronaldo suhted ei olnud just parimad ning nüüd said need veelgi kinnitust.

Hispaania ajaleht El Pais kirjutab, et Benitez käskis ühel enda abilisel anda Ronaldole video materjalidest, millest portugallane peaks õppust võtma. Ronaldole ei avaldanud selline käitumine aga muljet ja ta andis Benitezele teada, et ta võib talle hoopis ise saata videokokkuvõtte enda väravatest.

Beniteze abimees käis Ronaldole USB-pulgale laetud materjale üle andmas juba suvel enne hooaja algust. «Ütle Benitezele, et ma saadan talle USB-pulgal video kõikidest enda väravatest ja ta võib sealt ise asju õppida,» olevat Ronaldo vastanud peatreeneri abilisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles