Zlatan ei karda kedagi – jalgpallimaailma kõige karmim töömees topiti prügikasti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gennaro Gattuso (vasakul) ja Zlatan Ibrahimovic.
Gennaro Gattuso (vasakul) ja Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

PSG ja Rootsi jalgpallikoondise ründestaari Zlatan Ibrahimovici kohta on liikvel erinevaid legende ja mehe enda sõnade kohaselt on paljudel neist ka tõepõhi all. Karjääri jooksul on ründaja sattunud nägelustesse ka mitmete tiimikaaslastega ning nüüd on avalikkuse ette jõudnud järjekordne uus detail.

Praegu samuti PSG ridades mängiv Thiago Silva meenutas Sky Deutschlandile antud intervjuus, et AC Milanis mängides toppis Zlatan meeskonnakaaslase Gennaro Gattuso lihtsalt prügikasti. Karjääri jooksul tõelise tööloomana tuntud Gattuso andis väljakul endast alati kõik ja teda peeti tihtilugu kõige ebameeldivamaks palluriks, kelle vastu mängida.

«Ühel hommikusel treeningul narris Gattuso terve harjutuskorra jooksul pidevalt Zlatanit. Ta provotseeris teda pidevalt, kuid tundus, et Zlatan ei tee temast väljagi. Tegelikult tuli kättemaks hiljem,» meenutas Silva aega, kui kõik kolm mängisid koos AC Milanis.

«Nad said taas riietusruumis kokku ja Zlatan lihtsalt tõstis enda meeskonnakaaslase õhku. Seejärel keeras Zlatan ta teistpidi ja viskas ta prügikasti,» kirjeldas Silva. «See oli hullumeelne ja me hakkasime kõik naerma, kui kujutasime ette, kuidas Gattuso seal prügikastis istub. Me käisime nädal aega irve näol ringi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles