Hamilton Bahreini kokkupõrkest: Bottas ei pea minu ees vabandama

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja sõitja Lewis Hamilton rääkis möödunud nädalavahetusel Bahreinis sõidetud etapi avariist ja ütles, et soomlane Valtteri Bottas ei pea õnnetuse pärast vabandama.

Bottas ja valitsev maailmameister põrkasid omavahel kokku kohe sõidu alguses ning soomlane teenis selle eest ka karistuse. Selgituseks rääkis Bottas, et ta ei proovinud üldsegi Hamiltonist mööduda, vaid jälgis hoopis oma seljatagust, et sealt keegi mööduma ei hakkaks.

Mercedese roolis istuv Hamilton, kellel on kahest etapist ette näidata teine ning kolmas koht, ütles, et ta ei muretse oma hooaja alguse pärast ning Bottasel pole vaja tema ees juhtunu pärast vabandada. «Ütlesin oma inseneridele, et see on alles algus. Need on vaid kaks sõitu 21st. Tean, mida ma suudan, ja mul on selle autoga suurepärane tunnetus, kuna olen mõlemal sõidul olnud poodiumil,» rääkis Hamilton. «Valtteri ei pea minu ees vabandama. See oli tavaline võidusõidu olukord, olen õppinud selliste päevadega toime tulema,» lisas britt.

Kahe etapi järel on vormel-1 sarja juhtimas Hamiltoni tiimikaaslane Nico Rosberg, kellel on koos 50 punkti. Hamilton on 33 punktiga teine ning Daniel Riccardo omakorda 24 punktiga kolmas.

Järgmine etapp on kavas Hiinas, kus asutakse kihutama järgmisel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles