Vähemuses Levadia võitis Rakvere meeskonda, Paide alistas tulises lahingus Narva Transi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia
FC Levadia Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpalli meistriliigas olid täna õhtul kell 19 alanud mängudes võidukad Tallinna FC Levadia ning Paide Linnameeskond.

Levadia pääses mängu juhtima kohe 8. minutil, kui täpne oli Anton Mirantšuk. 32. minutil tõi Jevgeni Kobzar tabloole seisu 2:0 ja selle skooriga avapoolaeg ka lõppes. Teisel poolajal jäid aga Levadia mehed ühemehelisse vähemusse, kui esimese värava autor 64. minutil punase kaardi teenis. Ühe mehega rohkem väljakule jäänud kõrgliiga uustulnud Rakvere Tarvas ei suutnud aga sellest hoolimata skoori avada ja nii teenis Levadia 2:0 võidu.

Teises mängus võttis Narva Trans vastu Paide Linnameeskonna. Võõrustajad avasid mänguskoori kaheksandal minutil Rizvan Umarovi väravast, aga teise poolaja alguses ehk 49. minutil viigistas Paide poolt Vjatšeslav Zahovaiko. Kümme minutit hiljem viis Jasper Chibueze Uwaegbulam omakorda Paide 2:1 juhtima ning 82. minutil tegi Timo Lomp omakorda Paide poolt vaadates seisuks 3:1. Normaalaja viimasel minutil oli omakorda Transi poolt täpne Roman Nesterovski, kuid rohkemat ei suudetud ja nii sõitis Paide koju 3:2 võiduga.

Liigatabelit on juhtimas Infonet, kellel on 14 punkti, teisel kohal on 13 punktiga Nõmme Kalju ja kolmandat positsiooni hoiab 12 punkti kogunud Levadia. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles