Zlatani vastulöök: dopingujuttude arst kaevatakse kiirelt kohtusse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpalliäss Zlatan Ibrahimovic plaanib kohtusse kaevata kaasmaalasest arsti, kelle väidete järgi kasutas vutistaar Juventuses mängides keelatud ainete abi.

Rootsi arst Ulf Karlsson väitis, et aastatel 2004-2006 Juventuse meeskonnas mängides kogus Zlatan lühikese ajaga suure hulga lihasmassi juurde ning ilma dopinguta oleks selline asi olnud võimatu.

Zlatani agent Mino Raiola teatas tõsiste süüdistuste peale, et seda asja nad niimoodi ei jäta. «Me kaebame ta kohtusse. Ma ei ole selles asjas ekspert, aga meil on Rootsi advokaat olemas,» andis Raiola mõista, et juba on esimesed sammud ka astutud.

«See mees on teinud suure vea. Tema elu jaguneb nüüd ajaks, mis oli enne seda avaldust, ja ajaks, mis on pärast seda. Ta levitab valejutte. Juventuses tehti piisavalt dopingukontrolle, Zlatanit kontrolliti 15-20 korda ja teda testiti kogu aeg. Juventus pani ta korralikult mikroskoobi alla. Need väited on naeruväärsed ja nende tõestamiseks pole fakte. Me saame tõestada, et see jutt pole tõsi,» lisas Raiola.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles