Liverpool ja Dortmundi Borussia tegid põnevusmängus viigi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool vs Borussia.
Liverpool vs Borussia. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa liigas alustati veerandfinaalidega ja keskses kohtumises naases Liverpooli peatreener Jürgen Klopp endise koduklubi Dortmundi Borussia staadionile.

Mäng algas mõistagi emotsionaalselt ja fännid laulsid ühiselt ja võimsalt mõlema klubi hümni «You'll Never Walk Alone». Klopp kavaldas veidi ka algkoosseisuga, kui tipuründes alustas Divock Origi ja pingile jäi Daniel Sturridge, vahendas Soccernet.ee.

See käik õigustaski end, sest Origi löök võttis 36. minutil Lukasz Piszczekist kerge rikošeti ja lendas püüdmatult Roman Weidenfelleri selja taha. Poolaja lõpus tuli siiski Liverpoolile ka nukraid uudiseid, kui Jordan Henderson sai vigastada ja ta pausilt enam ei naasnud.

Dortmund sai oma  tahtmise 48. minutil, mil kapten Mats Hummels end karistusalas katmata avastas ja palli peaga Simon Mignolet' võrku lõi. Sellelt seisult nädala pärast Anfieldile minnaksegi.

Kõik tulemused:

Dortmundi Borussia - Liverpool 1:1 (0:1)

Athletic Bilbao - Sevilla 1:2 (0:0)

Braga - Shakhtar 1:2 (0:1)

Villarreal - Sparta 2:1 (1:1)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles