Rait-Riivo Laane oli Balti liiga parim korvisöötja

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait-Riivo Laane (paremal).
Rait-Riivo Laane (paremal). Foto: Tairo Lutter

Korvpalli Balti hooaja parimaks korvisöötude jagajaks osutus TTÜ KK mängujuht Rait-Riivo Laane. Keskmiselt viis korvini mängus tema 6,6 söötu.

Laane on ühtlasi ainus eestlane, kes mõnes kategoorias esimeseks paigutus. Laanele (22a-179cm) järgnesid Rinalds Sirsnins (Jekabpils) 5,8, Miljan Pavkovic (Lietkabelis) 5,6, Edgars Jeromanovs (Jurmala) ja Derrick Low (Prienai) 5,3 sööduga.

Resultatiivsete söötude kategoorias oli kuues vaid kaheksas kohtumises enne vigastust osalenud Silver Leppik (Pärnu Sadam) 5,1 sööduga ja kaheksas Tanel Sokk (samuti 8 mängu) 4,9 sööduga.

Suurim liiga korvikütt oli Pärnust lahkunud Andrew Warren - 25,6p - , teine oli Johnny Berhanemeskel (TLÜ/Kalev) 18,9p ning kolmas Tarva viskekahur Reinis Strupovics 17,5 p.-ga. Esimese eestlasena oli üheksas Kiur Akenpärg (TTÜ KK) 15,9 silmaga.

Lauapallide osakonnas oli üsna vähese mängude arvuga üheksas Janar Talts (7,5), 17. Rain Raadik (6,2) ning 20. Kristjan Kitsing (5,9).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles