Galerii: Tallinna 1182 jõudis ühisliigas poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audentese Spordihallis toimub sel nädalavahaetusel naiste Eesti-Läti korvpalli Ühisliiga Final Six turniir, kus ainsa Eesti naiskonnana on esindatud meie eelmise hooaja meisternaiskond Tallinna 1182. Tänases veerandfinaalis alistas Eesti klubi 75:58 Riia TTT Juuniorid.

Mailis Pokk tõi võitjatele 18 punkti, Pirgit Püü lisas 14 silma ning Pirgit Piibur 10 punkti ja 6 korvisöötu. Läti klubi edukaim oli 9 punktiga Linda Svenne.

Poolfinaalis läheb Tallinna klubi homme kell 15.30 kokku suurfavoriidi Riia TTT-ga. Kolmel eelmisel hooajal sai 1182 liigas neljanda koha, nüüd tahetakse medalit. «Meie eesmärk on viimased kolm hooaega olnud võtta siin liigas medal. Praegu on meil suurepärane võimalus see eesmärk lõpuks teoks teha, kui me ise endasse usume ning kõvasti võitleme!» teatas 1182 peatreener Howard Frier.

Teises veerandfinaalis lähevad täna vastamisi Vega1/Liepaja ja RSU/Merks, selle paari võitjat ootab poolfinaalis Soome naiskond Lappeenranta Catz. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles