Chelsea teeb Prantsusmaa koondislasest maailma kõige kallima jalgpalluri?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

Tänavu ebaõnnestunult esinenud Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna uueks peatreeneriks saab suvel Antonio Conte ning Briti meedia teatel annab tiimi omanik Roman Abramovitš uuele juhendale suviseks üleminekuaknaks ka suured rahalised vahendid tiimi täiendamiseks.

Tänane Briti meedia kirjutab, et Aramovitš võib anda Contele 120 miljonit eurot ainult Torino Juventuse 23-aastase poolkaitsja Paul Pogba soetamiseks.

Prantsusmaa koondislasest saaks sellisel juhul maailma kõige kallim jalgpallur. Praegu kuulub see au Gareth Bale’ile, kelle eest maksis Madridi Real 100 miljonit eurot.

Samas on Pogbat pikka aega seostatud ka FC Barcelonaga ning lobitöö katalaanide poolt käib ka täistuuridel. Nüüd teatas Barcelona tähtmängija Neymar, et ta sooviks Pogbaga ühes tiimis mängida. «Ta on mängija, kes sobiks väga hästi Barcelonasse,» teatas Neymar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles