CSKA alistas põnevusmängus Olympiacose

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nando De Colo (paremal) kohtumises Piraeuse Olympiacose vastu.
Nando De Colo (paremal) kohtumises Piraeuse Olympiacose vastu. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas peeti täna vahegruppide viimased kohtumised. Kuigi edasipääsejad olid juba selged, siis pinget oli nii mitmeski mängus. Endale juba edasipääsu taganud Moskva CSKA alistas F-vahegrupis 99:96 Piraeuse Olympiacose, kes sel hooajal vaatab veerandfinaale kõrvalt.

Võitjate kasuks viskasid Nando De Colo 20 ning Milos Teodosic ja Aaron Jackson 13 punkti. Võõrustajate edukaim oli Matt Lojeski 18 silmaga.

E-vahegrupis alistas Zagrebi Cedevita täna 83:62 Belgradi Crvena Zvezda, Istanbuli Darussafaka oli 87:86 üle Krasnodari Lokomotiv Kubanist ning Malaga Unicaja alistas 71:67 Istanbuli Fenerbahce.

Kolme võiduni mängitavates veerandfinaalides lähevad nüüd vastamisi Istanbuli Fenerbahce – Madridi Real, Vitoria Gasteiz Laboral Kutxa – Ateena Panathinaikos, Moskva CSKA- Belgradi Crvena Zvezda, Krasnodari Lokomotiv Kuban – FC Barcelona Lassa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles