Renee Teppani koduklubi jäi finaalseerias ootamatult tagaajaja rolli

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas.
Renee Teppan Kaasani Zeniti vastu ründamas. Foto: cev.lu

Austria meistrivõistluste põhiturniiri ja poolfinaalseeria kaotuseta läbinud Renee Teppani koduklubi Innsbrucki Hypo Tiroli tiitlilootused said esimese tagasilöögi, kui finaalseeria avamängus kaotati suurimale konkurendile Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dobile. Tirolit ei aidanud võiduni ka üleplatsimängijaks tõusnud Teppani 14 punkti. 

Tiitlikaitsja Tirol ja Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob pidasid Innsbruckis kolm tasavägist geimi, mis kõik lõppesid siiski külaliste ülekaaluga. Rünnakul 52-protsendilist efektiivsust näidanud Eesti koondislane Renee Teppan realiseeris 0:3 (-22, -21, -23) kaotusmängus 25 tõstest 13 ja lisas ühe pallinguässa, jäädes kuue silmaga plussi, vahendab Volley.ee

Teppani sõnul ei mänginud Tiroli meeskond enda õiget taset välja. «Kindlasti ei saa seeria esimese mänguga rahule jääda. Kaotada avalahing koduväljakul kuivalt 0:3 vastasele, kellele ei ole sellel hooajal kaotatud, on lubamatu. Läbi hooaja on olnud selge sõnum see, et kõik sõltub meie enda tegemistest,» lausus Teppan. 

«Nüüd juhtus aga see, et Dob tegi enda kohta väga korraliku ja targa esituse ning meie ei olnud selleks absoluutselt valmis - meil puudus kollektiivne tegutsemine, elati personaalsete soorituste pealt,» lisas ta. «Mõni põhikoosseisu mängija põles meie poolt läbi, kuid vahetusest sekkunud mehed täitsid need kohad iseenesest probleemideta. Nüüd on tähtis, et meeskond paanikasse ei satuks, sest lahti ei ole veel midagi. Kaotust me selles mängus väärisime, aga kõik on endiselt meie enda kätes.»

«Tegin enam-vähem esituse. Blokis ja servil peab järgnevates mängudes agressiivsem olema ja rünnakul tuleb alati üks-kaks viga, mis võiksid olemata olla. Teisalt punkte kogunes soliidselt ja olen enda tegemistes endiselt enesekindel,» lausus Teppan. 

Nelja võiduni peetava finaalseeria korduskohtumine on kavas laupäeval Bleiburgis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles