Tänavusel hooajal kolmel korral TTÜ-le kaotanud Kohila võttis magusa revanši

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: Siim Solman

Laupäeval tehti naiste meistrivõistlustel algust finaalseeriaga, millest sarnaselt kahele eelmisele hooajale võtavad osa tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi ja TTÜ/Tradehouse. Avamängus oli TTÜ lähedal geimivõidule, kuid favoriit Kohila teenis siiski 3:0 võidu. Teine vastasseis on kavas juba homme Tallinnas. 

Koduväljakul mänginud Kohila esindus pidas TTÜ naiskonnaga teises geimis tasavägise lahingu, mis lõpuks võideti 25:23 resultaadiga. Esimeses ja kolmandas geimis avaldus Kohila naiskonna ülekaal numbrites 25:17 ja 25:21, kirjutas Volley.ee.

10 punktiga olid ühtlaselt esinenud kohilannade resultatiivseimad Julija Mõnnakmäe, Kateryna Dudnikova ja Maarja Kerner. Kertu Laak lisas võitjatele 9 silma. 16 punkti kogunud ja 14-ga plussi jäänud Mari-Liis Graumann realiseeris külaliste ridades 18-st tõtest koguni 13 (72%), millele lisas ühe blokipukti ja kaks pallinguässa. Teised ülikoolinaiskonna pallurid kahekohalise punktisummani ei jõudnud. 

Blokis kuue punktiga (10-4) pealinna esindusest üle olnud Kohila võistkond oli edukam rünnakul (48%-41%) ja pallinguässade arvestuses (8-7). Kodupubliku lemmik esines täpsemalt ka pallingu vastuvõtul (43%-40%). 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles