Penaltil eksinud Kruglov: väga imelik oli sellisel väljakul mängida

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Kruglov.
Dmitri Kruglov. Foto: Tairo Lutter

Infoneti kaitsja Dmitri Kruglov lausus pärast 0:1 kaotust Levadiale, et määravaks sai õnn, mis kaldus seekord Levadia poole. Kruglov ise sai juba 7. minutil lüüa penaltit, kuid tema löögi tõrjus Levadia puurilukk Sergei Lepmets.

«Oli näha, et raske mäng ja raske väljak. Väga imelik oli mängida niisuguse väljaku peal. Minu arust olnuks mõistlik mängida enne meie kodumäng ja siis suvel juba Kadriorus, kui muru on hea. Publik oleks näinud rohkem jalgpalli. Muidu aga võrdne mäng, õnn oli rohkem Levadia poolel,» võttis Kruglov mängu kokku.

«Oleks me löönud selle penalti sisse, oleks olnud teine stsenaarium,» nentis Kruglov. «Penalti on alati 50-50 olukord. Ei ütleks, et löök oli halb, aga ilmselt Lepmets oli näinud, kuidas ma lõin penaltit Florale ja hüppas sinna nurka. Oli terav pall mööda maad,» sõnas ta.

Infonet alustas hooaega nelja võiduga, nüüd on saadud kaks viiki ja täna ka esimene kaotus. Kruglovi sõnul pole meeskonnas seetõttu masendust siiski märgata. «Pikk hooaeg on ees, mängime mäng-mängult. Viimase seitsme päeva jooksul on see meile kolmas mäng. Ei ütleks, et mingi kriis on, lihtsalt õnn oli täna Levadia poolel. Mida parandada? Võib nimetada kõike, nii füüsilist kui tehnilist poolt ja üldmeeskondlikku pilti... tuleb rohkem jalgpalli mängida, kõiges saab areneda. Ma ei ütleks ühte asja,» leidis Kruglov.

Aastaid Levadia ridadesse kuulunud kaitsja mängis täna esmakordselt Levadia vastu, kuid sõnas, et erilist tunnet see ei tekitanud, sest Levadia koosseis on kahe hooaja vahel niivõrd palju muutunud. «Mingit printsipiaalset tunnet ei olnud, mingid tuttavad näod on, aga see on juba teine meeskond (kui mullu – toim).»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles