Kivikas ja Hytönen olid pidurdamatus hoos

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenny Kivikas, Kristo Heinmann, Peeter Pihl, Sander Vahe.
Kenny Kivikas, Kristo Heinmann, Peeter Pihl, Sander Vahe. Foto: Sander Lembra

Eesti orienteerumisparemik võistles täna Rõuge vallas Pärlijõel Lihavõtte lühirajal, mis oli koondise katsevõistluseks tänavustele tiitlivõistlustele. Eelmisel päeval võidukad olnud Kenny Kivikas (OK Ilves) ja Outi Hytönen olid pidurdamatud ka täna.

Kivikas läbis 6,1 km pikkuse tehnilise raja ajaga 33.20, lähim konkurent Tõnis Laugesaar (Rakvere OK) sai ajaks 35.01 ning Peeter Pihl  (Tammed) kolmandana 36.14. Kahe päeva kokkuvõttes oli esikolmik Kenny Kivikas, Kristo Heinmann (OK Ilves), Peeter Pihl .

Naisteklassis oli samuti taas võidukas eilne võitja Outi Hytönen ajaga 35.22, kuid Eesti koondise kandidaadid avaldasid tänasel 4,8 km pikkusel lühirajal talle märksa tõsisemat vastupanu. Teiseks tulnud Kerstin Uiboupin (OK Võru) kaotas võitjale vaid 47 sekundit ning Merike Vanjuk (OK Kape) 1.01. Kahe päeva kokkuvõttes tuli Outi Hytöneni järel teiseks täna neljandana lõpetanud Marianne Haug (OK Võru) ja kolmandaks Elo Saue (OK Ilves).

Orienteerujate kalendris on järgmistel nädalavahetustel ees Peko Kevad Nohipalus ja seejärel öine Jüriööjooks Loksal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles