Endise tiimi mõnitamiseks Schumacheri fotot kasutanud vormel-1 sõitja ajas fännid marru

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Magnussen.
Kevin Magnussen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sel hooajal Renault' võistkonnas sõitev Kevin Magnussen tahtis visata Instagramis nalja oma endise tööandja McLareni aadressil, kuid vihastas seda tehes välja suure hulga fänne.

Taanlane postitas sotsiaalmeediasse pildi, millel oli ilma ühe esirattata Ferrari, pilti kaunistas aga tekst «ikkagi kiirem kui McLaren». Fotol on Ferrari roolis Michael Schumacher ning kujutatud seik leidis aset 1998. aasta Belgia etapil, kui Schumacher sõitis tihedas vihmasajus tagant otsa David Coulthardi autole.

Fännidele ei meeldinud aga sugugi, kuidas Magnussen oma endist tööandjat mõnitab. Foto sai hulga vihaseid kommentaare stiilis «Kuradi idioot, McLaren andis sulle võimaluse vormel-1 sarjas sõita» ja taanlane võttis selle kiirelt oma kontolt maha, kuid kiiremad internetikasutajad jõudsid teha sellest kuvatõmmise. «Kui mina oleksin selle pildi postitanud, oleks kõik okei, aga endise McLareni sõitjana on see sinust sobimatu,» jõudis üks teine poolehoidja enne taanlast manitseda.

23-aastane Magnussen sõidab vormel-1 sarjas kolmandat hooaega, neist kahel eelmisel kuulus ta McLareni ridadesse. Tiim loobus aga tema teenetest, ehkki veel eelmisel aastal oli Magnussen McLareni kolmas sõitja ja pääses avaetapil ka rajale. Sel hooajal pole ta Renault' roolis veel punktikohale jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles