Kas Arusaar peab terve päeva vastu?

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Arusaar (sinises)
Ardo Arusaar (sinises) Foto: Tairo Lutter

Lisaks Eesti parimale Kreeka-Rooma maadlejale Heiki Nabile üritab Rio olümpiale pääseda veel kolm koondislast. Neist kõige lootusrikkamalt võib kolmele valikturniirile vastu minna Londoni olümpial poolraskekaalus kaheksandaks tulnud Ardo Arusaar.

Pärast mullust Pariisi GP-etapi võitu pole 27-aastane Arusaar suutnud enam sähvatada ja märtsi keskel langes ta Riia EMil välja juba avaringis. Eesti koondise peatreener Henn Põlluste loodab, et Vana-Vigalast pärit sportlane suudab siiski nelja aasta tagust saavutust korrata ja olümpiale pääseda.

«Ardo tundub heas vormis olevat, aga suur küsimus on vastupidavus. Sügisel maadles ta Saksamaa Bundesligas igal nädalavahetusel, aga tegi seal ainult ühe matši korraga. Nüüd on vaja hea olla ka kolmandas ja neljandas matšis,» ütles ta.

Kuni 85-kiloste meeste seas üritavad Riosse saada Alo Toom ja Eerik Aps. Põlluste sõnul võistleb Toom sellel nädalavahetusel Euroopa tsooniturniiril Zrenjaninis, Aps aga Mongoolias ja Türgis. Eesti maadlejatest on olümpiapääse juba olemas Epp Mäel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles