Postimehe otsepilt: Viimsile lahingu andnud Aruküla teenis napi kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna tehti algust kahe võiduni mängitavate Eesti meeste käsipalli meistrivõistluste veerandfinaalseeriatega. Postimees tegi otseülekande Viimsi/Tööriistamarketi ja Aruküla vahelisest kohtumisest, kus avapoolaja võitis Viimsi 15:13. Loetud minutid enne lõppu oli aga omakorda saanud 25:23 ette Aruküla ja põnevust jätkus lõpuminutiteni, mille järel säras tablool 28:26 skoor, mis andis võidu Viimsile. Võitjate parimana viskas kaheksa väravat Aleksander Oganezov, Aruküla suurimaks skoorijaks oli seitsme väravaga panustanud Olev Eensalu.

Enne mängu:

Põhiturniiril Aruküla vastu kolmest mängust ühe kaotanud Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen avaldas lootust, et see kaotus tuleb veerandfinaalseerias tema meeskonnale kaotust. «Ehk jõudis meestele kohale, et tuleb kõvasti võidelda ja niisama lihtsalt ei anta midagi. Kui me saame omad asjad käima, siis oleme favoriidid.»

Aruküla loots Toivo Järv tunnistas samuti, et Viimsi on paberil parema komplekteeritusega, kuid lubas veerandfinaalseerias lahingut. «Me ei tohi alguses lasta vahet sisse teha ja peame kaitses üksteist julgustama.»

Seeria võitja kohtub poolfinaalis Põlva Servitiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles