Zlatan: sündisin eakana ja suren noorelt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallikoondise ja Pariisi Saint-Germaini ründaja Zlatan Ibrahimovic teatas uefa.com-ile, et pole kunagi varem nii heas vormis olnud kui praegu.

«See, kuidas end täna tunnen, on parem kui kunagi varem. Sündisin eakana ja suren noorelt. Paistab, et nii see on,» ütles Ibrahimovic. «Inimene on täpselt nii noor ja värske, kui ta mõtleb, et ta on. Olen seda tänavu tõestanud. Sinu pea otsustab, kui vana sa oled. Sellel hooajal otsustasin, et olen väga noor.»

34-aastane ründaja on tänavu Prantsusmaa kõrgliigas löönud 26 mänguga 30 väravat, kokku on ta PSG eest kõigis sarjades väljakul käinud 42 korda ja saanud kirja 39 väravat. Aastal 2015 lõi ta Rootsi koondise särgis kümne kohtumisega 11 tabamust.  

Suvel lahkub Ibrahimovic Pariisist ja enim seostatakse teda Inglismaa klubidega. Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal tunnistas mõne päeva eest, et 34-aastane ründaja võib tema klubi jaoks liiga vana olla. Võimalik, et rootslase sõnavõtt oligi suunatud hollandlasest treenerile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles