Patrail, Aleksejev ja Mägi tegid aasta lõpus head mängud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mait Patrail
Mait Patrail Foto: Michael Kessler

Välismaal mängivatest Eesti käsipalluritest lõpetasid aasta hea partiiga Mait Patrail, Marius Aleksejev ja Janar Mägi, teatas Eesti Käsipalliliit.

Patrail aitas Schaffhauseni Kadetteni võõrsil 30:27 võidule Thuni Wackeri üle, eestlaselt üleplatsimeestena seitse väravat. Aleksejevi leivaisa Kriens-Luzern noppis aga kaks võitu. Kõigepealt alistati kodus 25:20 Winterthuri Pfadi ning seejärel võõrsil 32:27 TSV St. Otmar St. Gallen.

Winterthuri vastu mängis Aleksejev vaid viis minutit, kuid St. Galleni vastu kerkis ta meeskonna kangelaseks. Nimelt pääses Eesti koondise puurilukk vahetusest väljakule 19. minutil ja aitas Kriens-Luzerni 6:11 kaotusseisust võidusadamasse. Kadetten on 16 vooruga kogunud liidrina 31 ja Kriens-Luzern teisena 27 punkti. Kolmandal kohal olev Winterthur jääb Kadettenist maha juba kümne silmaga.

 EHV Aue sai Saksamaa esiliiga lõunatsoonis kaks võitu juurde, kui alistas võõrsil 28:21 TV Bittenfeldi ja kodus 27:24 HSC 2000 Coburg. Bittenfeldile viskas Janar Mägi üleplatsimehena kümme väravat. Coburgi vastu jäi eestlasel skoor avamata. 19. vooru järel hoiab Aue 15 punktiga 14. positsiooni.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles